dissabte, 16 d’octubre del 2010

Un tast del llibre 'Sense Recepta'

senserecepta_descobriments
senserecepta_metge
senserecepta_entitats
srecepta portada

Dos prologuistes amb la Creu de Sant Jordi


Aquest divendres 15 d’octubre a les 19’30 h. a la sala de plens de l’Ajuntament de Llagostera, es presentarà el llibre Sense recepta. Aproximació a la vida i el pensament del metge, pintor i poeta de Llagostera, Pompeu Pascual. Hi prendran part alguns dels prologuistes que han intervingut en la publicació.

Entre ells, Joaquim Marco Revilla (Barcelona, 1935), Poeta i assagista català, llicenciat en filosofia i lletres i catedràtic de literatura de la UB, va rebre la Creu de Sant Jordi en
reconeixement al conjunt de la seva obra el 2006.

Frederic-Pau Verrié i Faget (Girona, 1920) historiador de l’art, arqueòleg i editor català, fou un dels fundadors de la revista Ariel i director del Museu d’Història de Barcelona (1980-1985). Especialista en pintura gòtica catalana i el 2001 va rebre la Creu de Sant Jordi.

Altres prologuistes són Enric Ramionet, articulista; Lluís Bosch Martí, activista plàstic i cultural, i articulista al Diari de Girona; i Ricard Planas, director de la revista Bon Art, crític d’art i impulsor de la Fira Inart. També intervindrà l’autor del llibre, el periodista Miquel Codolar Viñolas (Llagostera, 1981), llicenciat en Humanitats i Periodisme, que ha treballat al Diari de Tarragona i actualment ho fa a l’Agència Catalana de Notícies de corresponsal a Madrid.

Tot seguit al local social de la Caixa, situat al carrer Consellers, s‘inaugurarà l‘exposició on s‘exhibiran obres de Pompeu Pascual que es podrà visitar fins l’1 de novembre de 2010 (els divendres a la tarda, i dissabte, diumenge i festius matí i tarda). Aquesta exposició reuneix un conjunt d’obres de Pompeu Pascual que ens donen una visió global de la seva faceta pictòrica.

Podeu veure en format pdf algunes de les pàgines del llibre:

Pàgines 13- 16 Pàgines 59 -60 Pàgines 75-78

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada