diumenge, 17 d’octubre del 2010

La sala de plens queda petita

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Llagostera ha quedat petita per acollir la presentació del llibre “Sense recepta” editat per l’Ajuntament de Llagostera i signat per Miquel Codolar. Es tracta, tal i com apunta el mateix subtítol del llibre, d’una "aproximació a la vida i el pensament del metge, pintor i poeta de Llagostera", Pompeu Pascual.
La presentació ha anat a càrrec d’alguns dels prologuistes del llibre com el poeta i assagista Joaquim Marco Revilla, l’historiador d’art Frederic-Pau Verrié i l’articulista Enric Ramionet que han intervingut en la publicació així com del propi autor, el jove llagosterenc i periodista Miquel Codolar.
El llagosterenc Joan Capdevila, a qui una llarga amistat i un estret veïnatge l’uneixen al doctor, va iniciar l’acte destacant la part humana de Pascual.
L’acte es va allargar més d’una hora i va acabar amb la inauguració de l’exposició al local social de la Caixa on s‘exhibeixen diverses obres de Pompeu Pascual que dóna una visió global de la seva faceta pictòrica i que es podrà visitar fins l’1 de novembre de 2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada